Indoor Soccer Centre een aanwinst voor Groningen

HAREN - Sinds oktober 2015 is Groningen een bruisend sportcentrum rijker. Het Indoor Soccer Centre is geschikt voor het grote publiek, van jong tot oud en zowel voor jongens als meisjes. Het sportcentrum is gevestigd aan de Ulgersmaweg 12 te Groningen en is uniek voor de regio en volgens FC Groningen-directeur Hans Nijland ,,Een aanwinst voor voetballend Groningen”.

In het overdekte sportcentrum zijn drie Speed Soccervelden, is er de mogelijkheid om te darten, te tafeltennissen en op het grote TV scherm kunnen sportwedstrijden worden gevolgd. In het gezellige en sfeervolle sportcafé is er gelegenheid om gezellig na te borrelen.

Speed Soccer is een nieuwe spelvariant wat al erg populair is in Engeland en Duitsland. In tegenstelling tot het welbekende zaalvoetbal, speel je het spel met twee teams van vijf spelers. Het spel is dynamischer dan zaalvoetbal, omdat de bal het veld niet kan verlaten. Dit komt omdat het veld omringd is met een boarding en netten. Het speelveld is 30x15m en wordt gespeeld op hoogwaardig kunstgras.

Zomeractie:

Wil je Speed Soccer zelf een keer ervaren? Deze zomer, van 21 juli t/m 2 september kan je 6 weken voor slechts € 25,- Speed Soccer spelen op speciaal gereserveerde uren, te weten maandag, woensdag, vrijdag van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00 uur. Bestel nu de zomerpas via de website: www.indoorsoccercentre.nl. Een mooie kans voor bijvoorbeeld (thuisblijvende) scholieren!

Naast de standaard arrangementen biedt het Indoor Soccer Centre ook maatwerk arrangementen aan. Neem contact met ze op: 050-2800084 of info@indoorsoccercentre.nl.