Wegens succes in de herhaling: Paalkoepel Herfstfair

HAREN - Op het prachtige erf van café restaurant de Paalkoepel in Haren aan de rand van het Paterswoldse meer, is iedereen meer dan welkom op de gevarieerde en gezellige Paalkoepel Herfstfair op zondag 16 september van 11.00 tot 17.00 uur.

Laat je verrassen door een gevarieerd aanbod van standhouders. Kom struinen langs de kramen, geniet van allerlei heerlijks en ontdek dat bijzondere cadeautje. De Fair biedt een mix van mooie regionale en ambachtelijke producten: wijn&spijs, woonaccessoires, binnen –en buitenkransen, delicatessen, kleding, sierraden enz. Dit samen met live muziek en een gezellig terras aan het water zorgt voor een prima sfeer om een septemberzondag door te brengen. Je betaalt geen entree. Voor het goede doel worden lootjes verkocht bij de entree en zo maak je kans op een leuke prijs! Het goede doel is de Stichting Just Let It Happen

De stichting richt zich op inzamelen van geld voor de bouw en uitbreiding van de school voor kansarme- en weeskinderen in het dorpje Sukuta Sanchaba, Gambia. Het is een laagdrempelig project. Het hele project wordt samen gedaan met de lokale bevolking van het dorp en ze hebben direct persoonlijk contact met het hoofd van de huidige school. Alle donaties gaan rechtstreeks naar het project zonder tussenkomst van andere stichtingen of organisaties en iedereen die meehelpt doet dit vrijwillig.

Zie voor deelnemende standhouders: www.depaalkoepel.nl