Informatiebijeenkomst AVG voor vrijwilligersorganisaties

HAREN - Mag u nog wel een mail sturen naar uw leden? Adressen van uw leden verzamelen? Foto’s van uw vergaderingen of wedstrijden op uw website zetten? En hoe zit dat met cookies? Op 25 september kunnen vrijwilligersorganisaties deelnemen aan de informatiebijeenkomst AVG. De informatiebijeenkomst wordt geleid door Ronald van Hetem van de NOV.

Sinds 25 mei 2018 is er een nieuwe privacywet waar iedere vrijwilligersorganisatie mee te maken krijgt: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat u als vrijwilligers- of sportorganisatie moet voldoen aan deze nieuwe regels over privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Gelukkig kan de Vereniging NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) u helpen. De NOV heeft een stappenplan gemaakt voor vrijwilligersorganisaties om te voldoen aan de regelgeving. Tijdens deze cursus krijgt u informatie over wat de AVG voor uw organisatie inhoudt en welke stappen u nog moet zetten. Ook kunt u vragen stellen. Zo kunt u voldoen aan de nieuwe verplichtingen van de AVG

Informatiebijeenkomst AVG

Datum: 25 september 19.30 – 22.00 uur

Door: Ronald van Hetem

Locatie: Royal Flora Holland, Burgemeester. J.G. Legroweg 80, Eelde

Kosten: Kosteloos

Voor: Verenigingen en stichtingen / maatschappelijke organisaties

Wilt u zich aanmelden of meer informatie

Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren

Stichting Torion 050-534 41 73

Email: j.bloema@torion.nl