Sjoerd Elsinga van Vlieland bij Grand Café Zuidlaren

ZUIDLAREN - Sjoerd Elsinga, dè singer/songwriter van Vlieland bij Grand Café Zuidlaren, speelt zondag 7 oktober 2018 bij Grand Café Zuidlaren.

Sjoerd Elsinga maakt al vele jaren muziek op Vlieland, en af en toe ook aan de vaste wal. Hij is begonnen bij het kampvuur op het campingstrand, maar maakte al snel de stap naar kroegen, hotels en soms het terras. Zijn repertoire bestaat uit covers en eigen werk en daarbij begeleid hij zichzelf op gitaar en mondharmonica. Muziek maken, daar gaat het om en dan met veel energie en enthousiasme.

Hij heeft een breed repertoire dat varieert van ballads tot blues, zowel Engels- als Nederlandstalig, zeg maar van Neil Young tot Stef Bos. Sjoerd speelt het meest op Vlieland, maar maakt ook graag de overtocht naar de “ vaste wal” om daar op te treden. De optredens buiten Vlieland zijn meestal op uitnodiging van Vlieland-gangers.

Kom zondag genieten van deze bijzondere muzikant bij Grand Café Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 16.00 uur en de toegang is gratis.