Op Indian summer tour met Heiltje en Walter

HAREN - - Dit jaar blijven de weersomstandigheden ons verrassen. Colour & Garden tuin en cultuurreizen houdt daarom op zaterdag 20 oktober een Indian summer tour onder leiding van Walter en Heiltje Hoogesteger.

De herfst laat chitterende kleuren zien in de natuur. Het prachtige weer laat ons lang genieten van al die herfsttinten. De beukenbomen in het hemelrijk laten nog lang hun groene bladeren zien. Het begin is er! Vele andere struiken en bomen in de tuinen laten al een vuurwerk van herfstkleuren zien. De uitgebreide Indian summer tour brent u over landelijke wegen door dorpjes met een authentiek karakter naar de natuur in Drenthe. U rijdt dan onder de inmiddels goudgele boomkronen van beukenbomen door en ziet de verandering van de seizoenen in de bossen, de grassen en de moerassen die bewaard zijn gebleven.

Dit keer bezoekt het reisgezelschap niet alleen een restaurant gelegen in de bossen, waar u ook een wandeling kunt maken en koffie of thee met wat lekkers kunt drinken. Er wordt onderweg ook een stop gemaakt om sfeervol binnen te kijken en volop inspiratie op te doen voor de donkere dagen die weer gaan komen.

De bus vertrekt om 12.30 uur vanaf het Postillionhotel aan de Emmalaan in Haren en u bent rond 17.00 uur weer terug. Opgave voor de tour inclusief consumptie is mogelijk via het mailadres: info@colourandgarden.nl, 06 – 53259764. De kosten zijn per persoon: € 15.=. U kunt u rollator meenemen in de bagageruimte van de bus.