Team Energy verrast Het Behouden Huys

HAREN - Het Behouden Huys in Haren ontving donderdag 21 oktober uit handen van Tineke Jager van Team Energy een cheque ter waarde van maar liefst €3500.

Team Energy zet zich al meerdere jaren in voor KWF Kankerbestrijding, met als doel fondsen te werven voor kankeronderzoek en ondersteuning van mensen die geconfronteerd zijn met deze ziekte. Door het jaar heen houden zij verschillende acties waar zij geld mee genereren en regionale doelen ondersteunen.

Zo deed Team Energy deze zomer voor de zevende keer mee aan de twaalfde editie van Groot verzet tegen kanker van Stichting Mont Ventoux, waarin zij de Mont Ventoux in Frankrijk op verschillende manieren bedwongen.

Met dit bedrag voor Het Behouden Huys gaat het team over het bedrag van vorig jaar heen. In 2017 ontving Het Behouden Huys een cheque van €3000. Van dat bedrag is (therapie)materiaal voor de jonge cliënten aangeschaft: heel veel boeken, lego over rouw en materiaal voor beeldende therapie

Het Behouden Huys in Haren biedt kankerpatiënten en hun naasten professionele en betrokken begeleiding bij de verwerking van de psychische, sociale en lichamelijke gevolgen van kanker.

Meer informatie over Team Energy vindt u op de Facebookpagina van het team.