Bied mee op wedstrijdshirts FC Groningen voor UNICEF

FC Groningen-sponsor Imagine Run staat zaterdag, als FC Groningen de degens kruist met Heracles Almelo, haar plek op het wedstrijdshirt 1-malig af aan UNICEF. Alle gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts worden online geveild. De opbrengst komt ten goede aan UNICEF.

De shirts van alle spelers op het veld, zowel de basisspelers als de invallers, worden geveild. De veiling start op het moment van de aftrap (20.45 uur) en sluit exact 4 dagen later: woensdagavond om 20.45 uur.

Meebieden kan via www.MatchWornShirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon. 

Lees verder na de video.

Wie bij het sluiten van de veiling het hoogste bod geplaatste heeft, wint het shirt waarop geboden is. Dat wordt na ontvangst van betaling binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal. 

UNICEF

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan UNICEF. Samen met anderen wil UNICEF ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Ieder kind moet gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven kunnen halen.

Het maakt voor niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. UNICEF is er, onvoorwaardelijk, voor ieder kind.