Dennie de Wensboom zondag bij GHHC

HAREN - Dennie de Wensboom doet zondag ook GHHC Groningen aan. Zo draagt de hockeyclub tijdens Super Sunday (beide eerste elftallen spelen thuis) opnieuw haar steentje bij aan het goede doel.

Dennie de Wensboom is een initiatief van Rotary Groningen en Groningen City Club. Dennie vindt dat Kerst om meer zou moeten gaan dan eten en gezelligheid en dat een kerstboom meer zou moeten doen dan stralen en mooi zijn. Dennie steunt het Beatrix Kinderziekenhuis waar grote behoefte is aan familiefaciliteiten, ruimtes waar ouders, broertjes en zusjes van een patiënt samen kunnen zijn. Een huiskamer: warm, comfortabel en huiselijk. Dennis steunt ook IMC Weekendschool Groningen voor jongeren van 10 tot 14 jaar uit sociaal economische achterstandswijken. De leerlingen worden aangemoedigd hun talenten en interesses te ontwikkelen en krijgen daardoor een goed beeld van hun toekomstmogelijkheden. Door zondag bij Dennie voor 5 euro een lichtpuntje te kopen, brandt er een lichtje in de boom en krijg je een mooie wenskaart.

Dennie de Wensboom

Van 11 tot en met 31 december staat Dennie de Wensboom op de Grote Markt en zal hij uitbundig moeten stralen. Dennie liep de 4 Mijl, Dennie scoorde zondag bij FC Groningen en Dennie was bij de ontvangst van Sinterklaas. En aanstaande Super Sunday 30 november bivakkeert Dennie de Wensboom dus bij hockeyclub Groningen. Steun het goede doel en kom een lichtpuntje kopen. Zondag om 12.45 uur en om 14.30 uur spelen achtereenvolgens Dames en Heren 1 hun laatste wedstrijden voor de winterstop; zij komen uit in de Overgangsklasse.