Wibi Soerjadi treedt op in Familiehotel

PATERSWOLDE -  Wibi Soerjadi geeft op woensdag 24 december een exclusief en intiem concert in het Fletcher Familiehotel. De intieme concerten zijn inclusief een meet & greet en een signeersessie.

Met optredens over de hele wereld en diverse eervolle prijzen staat concertpianist Wibi Soerjadi aan de absolute wereldtop. Speciaal voor het concert van woensdag 24 december heeft Wibi een repertoire samengesteld dat hij exclusief deze avond ten gehore zal brengen. Na afloop van het concert is het mogelijk om de grootmeester van de klassieke pianomuziek persoonlijk te ontmoeten. Het concert begint om 20.45 uur. Gasten zijn welkom vanaf 20.00 uur. Er zijn drie soorten tickets verkrijgbaar. Het is mogelijk om alleen het concert bij te wonen; het concert te combineren met een diner; of een geheel verzorgd arrangement te boeken inclusief diner, overnachting en ontbijt. De kaartverkoop van de concerten is gestart op woensdag 10 december.

Wibi

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.fletcher.nl/wibi of bel 0347 - 750 430. Er is maar een beperkt aantal concerttickets beschikbaar.