Bloembinderij Marcel Kuipers genomineerd

HAREN - Bloembinderij Marcel Kuipers is genomineerd om Bloemist van het Jaar 2019 te worden en daar hebben ze veel stemmen voor nodig.

Bloemist Marcel Kuipers (42) zit al 20 jaar in het vak. Samen met zijn vrouw Tatiana Kuipers (41) runt hij de Bloembinderij in De Brinken in Haren. Onlangs won Kuipers de Publieksprijs bij de Flowercup 2018 en hij eindigde in de top 10 uit een deelnemersveld van 77. Vorig jaar werden ze tweede van het Noorden tijdens de Bloemist van het Jaar verkiezing, maar gingen daarmee niet door naar de volgende ronde.

Tatiana: ,,Samen met 47 andere bloemisten uit het hele land gaan we dit jaar weer de strijd aan. Klanten kunnen tot en met 20 maart hun stem uitbrengen via de site www.bloemistvanhetjaar.nl."

Mystery shopper

,,Deze periode komt er een mystery shopper bij ons langs. Diegene beoordeelt de zaak, de service etc. Verder hebben we een motivatieformulier ingeleverd dat wordt beoordeeld door de vakjury. De tien beste gaan dan door naar de tweede ronde. Dan gaat de vakjury dieper in op de winkel. Hoe we als team te werk gaan, winkelformule, resultaten etc. Ik hoop dat we hoog eindigen, we gaan het mee maken en doen ons best! Het zou een kroon op ons werk zijn!”

Stemmen

Wilt u ook uw stem uitbrengen op Marcel en Tatiana dan kan dat via http://www.bloemistvanhetjaar.nl (vergeet dan niet de bevestigingsmail te beantwoorden, want pas dan telt uw stem).

Meer informatie: www.bloemistgroningen.nl.