Fit20 Haren Open Dag

HAREN - Voorjaarsmoeheid, fit en sterk worden, trainen met stok achter de deur, fysieke klachten?? Wil je het anders?

De maanden februari, maart en april zijn voor sommige mensen de moeilijkste maanden van het jaar. Zij voelen zich dan futloos, erg vermoeid, zijn juist verkouden of hebben griep en voelen zich soms depressief.

Ons DNA dat zo goed als onveranderd uit een heel ver verleden stamt, kan deze voorjaarsmoeheid wel verklaren. Onze verre, verre voorouders leefden met het ritme van dag en nacht. Deze verre voorouders die heel vroeg in de menselijke geschiedenis uit Afrika wegtrokken, sliepen tijdens de noordelijke lange donkere winternachten veel en lang. Soms meer dan 12 uur. Eigenlijk hadden ze een soort winterslaap.

Remedie bij voorjaarsmoeheid

• zo veel mogelijk in de zon zijn zonder te verbranden

• vitamine D voldoende suppleren tot dat er een zonkracht 3 is

• in de wintermaanden langere en donkere nachten maken

• en een intensieve training zoals fit20, die precies past bij ons oeroude DNA, kan ook helpen om goed door de voorjaarsdip heen te komen!

Kort en krachtig!

fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

Iedereen die één fit20 oefening doet voelt meteen dat het wat met je doet. Het is intensief...bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen. Om dat veilig te doen, train je één op één met personal trainer en op top apparatuur. Je hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening je doet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en je inspanning. Daarom vind je bij fit20 geen muziek of andere afleiding, maar een rustige, mooie en prettige ruimte waar met focus wordt getraind.

De fit20 methode is verankerd in onderzoek, praktijkervaring en gevalideerd door resultaat. Het uitgangspunt van fit20 is dat spieren voldoende prikkel nodig hebben om sterker te worden. Daar is een uitgekiend aantal herhalingen voor nodig, een goede techniek en voldoende weerstand. Het gewicht waarmee je traint is hierdoor zwaarder en er zijn een stuk minder herhalingen. De fit20 training is intensiever dan je gewend bent maar de duur is veel korter. De personal trainer zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert en helpt je door de lastige trainingsmomenten heen. De vast afspraak werkt als een positieve stok achter de deur.

Na de sterke trainingsprikkel worden je spieren en je hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel en herstel is één keer per week trainen, en de rest van de week rust. Zo wordt 20 minuten trainen per week eigenlijk heel gewoon. Dat geeft tijd, ruimte en energie om aan je werk, gezin of plezier te besteden!

Ervaar fit20 zelf en kom 6 april naar de open dag in Haren! U krijgt 2 gratis kennismakingstrainingen aangeboden. Of maak nu alvast een afspraak voor een gratis kennismakingstraining via www.fit20haren.nl.

Adres: Felland Noord 12C, 9753TB Haren. Telefoon: 050-2111789.