Kadepop Festival maakt eerste namen bekend

GRONINGEN - De achtste editie van Kadepop Festival is op 21 septembes.

Alweer de vierde editie op het Voormalig Suikerunie-terrein en de tweede editie rondom het vorig jaar geopende Stadslab als locatie. Jett Rebel is de headliner in het programma voor dit jaar. Daarnaast zijn ook Ten Times a Million en Fata Boom toegevoegd aan de line-up.

Met Jett Rebel heeft Kadepop voor het zoveelste jaar op rij een hoofdact met allure te pakken. Enkele headliners van de afgelopen jaren waren o.a. Chef’Special, De Staat, Kraantje Pappie en Typhoon. Jett Rebel wordt gezien als één van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Sinds de release van zijn eerste EP in 2013 is het ongelooflijk hard gegaan met de carrière van het muzikale wonderkind.

Met Ten Times a Million haalt Kadepop een veelbelovende rockband naar Groningen, met pop en alternatieve invloeden die bij vlagen doen denken aan Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys en Foo Fighters. En ook de trippy elektro-hiphop sound van Fata Boom is een welkome toevoeging aan het programma, met een leadzangeres die de ene na de andere plaat moeiteloos op de beat ‘spuugt’. Hun show in Simplon (31 mei a.s.) was dan ook binnen no time uitverkocht.

De volledige line-up wordt in de aankomende weken bekendgemaakt.