Dé Noordelijke Motorbeurs in MartiniPlaza in Groningen

Groningen

In MartiniPlaza in Groningen wordt van 15 tot en met 17 januari voor de 21ste keer Dé Noordelijke Motorbeurs gehouden.

De organisatie meldt een groeiende interesse van de standhouders. "Het is nog een licht herstel maar de branche profiteert duidelijk weer van de betere economische omstandigheden, het aantal motorfietsverkopen is dit jaar gestegen.” Ze beseft dat de rol van de beurs in de loop der jaren veranderd is. "Door het internet hebben de consumenten al veel informatie voordat ze naar de beurs komen. Maar natuurlijk, de sfeer proeven of dat nieuwe of aparte model zien blijft de liefhebbers toch naar de beurs trekken." "Ook voor het passen van kleding, de juiste helm, het proefrijden op elektrische motoren, persoonlijk contact met reisorganisaties, het bekijken en aanschaffen van accessoires en gereedschap is de beurs uitstekend geschikt." Meer informatie: www.denoordelijkemotorbeurs.nl

Auteur

Marc Jansen