Concert Alina Ibragimova en Cédric Tiberghien in De Oosterpoort

Groningen

Violiste Alina Ibragimova geeft donderdag 28 januari een concert in De Oosterpoort in Groningen. Ze wordt daarin bijgestaan door haar vaste begeleider, de pianist Cédric Tiberghien. Op het programma staan werken van Mozart en Beethoven.

De Russische Alina Ibragimova (1985) is al jaren toonaangevend in de klassieke muziekwereld. De Fransman Cédric Tiberghien geldt als één van de meest verfijnde pianisten van de wereld. Hij is sinds 2005 Ibragimova's vaste begeleider. De musici hebben op diverse internationale podia gezamenlijk en individueel hun sporen verdiend en vele prijzen gewonnen.

Groningsche Muziekvereeniging

Het concert, dat is georganiseerd door de Groningsche Muziekvereeniging, begint om 20.15 uur. Kaarten (à 34 euro) zijn verkrijgbaar via www.groningsemuziekvereniging.nl, kamermuziek.groningen@gmail.com of de kassa van De Oosterpoort.

Auteur

Marc Jansen