Open dagen mbo Alfa-college Groningen

Groningen

Het Alfa-college houdt vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari op 5 onderwijslocaties in de stad Groningen de jaarlijkse open dagen mbo. 

Docenten en studenten geven tijdens de open dagen uitgebreid informatie over beroepen en de opleidingen die daarbij horen. Ook havisten die via het mbo willen doorstromen naar het hbo doen er volgens het Alfa-college goed aan langs te komen. Alle opleidingen presenteren zich en er is volop ruimte voor individuele gesprekken met docenten en loopbaanadviseurs. Verder zijn de open dagen bedoeld om een indruk te krijgen van de school, de sfeer en de mensen die er studeren en werken. Omdat de verbinding en de samenwerking met het bedrijfsleven bij alle opleidingen steeds belangrijker wordt, besteden de opleidingen tijdens de open dagen extra aandacht aan arbeidsmarkt en beroepsperspectief. Vrijdag 29 januari zijn de locaties van 16.00 uur tot 21.00 uur open, zaterdag 30 januari van 10.00 tot 13.00 uur. Meer informatie: www.alfa-college.nl/opendag

Auteur

Marc Jansen