Open dagen Terra Groningen MBO

Groningen

Terra Groningen MBO houdt open dagen: vrijdag 29 en zaterdag 30 januari.

Toekomstige leerlingen en hun ouders/ verzorgers kunnen tijdens deze open dagen kennismaken met de mbo-opleidingen van Terra. Zij kunnen de school bekijken, sfeer proeven en docenten en leerlingen van alles vragen over de verschillende richtingen.

Groen, dier, natuur en milieu

Bij Terra hebben leerlingen keuze uit mbo-opleidingen op het gebied van groen, dier, natuur en milieu. De school biedt verschillende richtingen, waaronder bloem & design, design & styling, tuin, park & landschap, groen, grond & infra, akkerbouw en veehouderij.

Praktijk

Naast theorie speelt de praktijk een grote rol bij alle opleidingen van Terra. Zo wordt er samengewerkt met verschillende bedrijven in de regio. Ook werken leerlingen van de niveau 3- en 4-opleidingen aan opdrachten vanuit bedrijven en overheden uit de omgeving van de school. Dit is een aanvulling op de lesstof en stages. De open dag duurt vrijdag 29 januari van 15.00 tot 21.00 uur en zaterdag 30 januari van 10.00 tot 15.00 uur.

Auteur

Marc Jansen