Love & Marriage Beurs in Martiniplaza in Groningen

Groningen

MartiniPlaza in Groningen is zaterdag 30 en zondag 31 januari toneel van de Love & Marriage Beurs. Bruidsparen op zoek naar informatie, inspiratie en leveranciers uit de regio worden hier optimaal bediend.

Hoogtepunt in de programmering is de in samenwerking met Fem Weddingshop uit Leek, Hony Bruidsmode uit Zwolle, Bruidsmode Charina uit Stadskanaal en Bruidsmodestudio Queeny’s en Bruidsmode Joan uit Leeuwarden gepresenteerde Nationale WeddingShow.

Bruidsmodecollectie 2016

Tijdens een uur durend spektakel worden de laatste trends van de bruidsmodecollectie 2016 op de catwalk geshowd. Trouwjurken van alle bekende bruidsmodemerken, maar uiteraard ook de laatste mode op het gebied van trouwpakken, passeren de revue. Naast deze grootste catwalkshow van Europa, presenteert de Love & Marriage Beurs ruim 70 leveranciers uit de regio en een foodtruckplein. De beurs is zowel zaterdag als zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Entree: 15,50 euro. Meer informatie: www.trouwplannen.nl/love-and-marriage-beurs/

Auteur

Marc Jansen