Inschrijving 15de Nacht van Groningen geopend

Groningen

Hardlopers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de Nacht van Groningen. De vijftiende editie van dit hardloopevenement vindt vrijdag 20 mei plaats in de stad Groningen.

Het parcours van de Nacht van Groningen voert door de binnenstad en het Noorderplantsoen; met start en finish op de Westerkade. Deelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 5, 10 of 21 (halve marathon) kilometer. De deelnemers worden om 21.00 uur weggeschoten.

Fun en entertainment

De Nacht van Groningen is behalve een hardloopevenement een evenement voor 'fun en entertainment'. Plaats van handeling is de Westerkade. De inschrijving vindt plaats via www.nachtvangroningen.nl. Deelname kost 16 (5 en 10 kilometer) of 18 euro (halve marathon).

Auteur

Marc Jansen