Inschrijving GasTerra Ladiesrun Groningen geopend

Groningen

Sportieve dames kunnen zich al weer inschrijven voor de GasTerra Ladiesrun Groningen.

De negende editie van dit jaarlijkse loopevenement voor vrouwen vindt dit jaar plaats op zondag 12 juni. De dames kunnen kiezen uit 4 afstanden; 2,5, 5, 7,5 en 10 kilometer. De start- en finishlocatie is nieuw dit jaar: de Vismarkt wordt omgebouwd tot Pink Plaza met onder andere een dj, masseurs en verschillende stands.

Business Run

Speciaal voor vrouwen uit het bedrijfsleven is er de Business Run. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 ladies. Bedrijven kunnen meedoen aan de 5 kilometerloop. De 3 snelste bedrijven winnen een prijs.

Pink Ribbon

Dames kunnen met hun deelname aan de GasTerra Ladiesrun Groningen 2016 ook een goed doel steunen. Alle donaties gaan naar Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.ladiesrungroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen